iMac kopen?

Ben je van plan om een nieuwe iMac te kopen? Of ben je op zoek naar een nieuw model iMac? Op deze website hebben we alle nieuwe modellen die er nu verkrijgbaar al voor je verzameld! Zo kun je op eenvoudiger wijze kennis maken met de iMac en een keuze maken voor het systeem wat aan jouw eisen voldoet. Lees meer

Prijzen vergelijken

Wil je graag weten waar je de voordeligste koop kunt doen? Bekijk hieronder dan ons overzicht met de scherpste prijzen van Nederland. Bezit je op dit moment nog geen iMac of wil je gewoon meer informatie? Lees hieronder dan verder, zodat je meer te weten komt over de voordelen van een Apple computer en welk model het beste voor jou geschikt is. Is het toch net boven budget en wil je toch graag met een Mac werken, overweeg dan de aanschaf van een Mac Mini als desktop computer. De Mac Mini is namelijk een scherp geprijsd alternatief en doet qua prestaties zeker niet onder voor de iMac.

Wat is de iMac?

De iMac is een populaire desktop computer van het merk Apple. In de afgelopen jaren zijn er al veel verschillende versies uitgebracht, maar Apple weet steeds de verwachtingen te overtreffen, door steeds weer een nieuwe betere, en snellere versie van de iMac op de markt te brengen.

De iMac evolutie
De huidige versie is er een met een ultra-dun ontwerp en uiterst goed functionerend besturingssysteem. Deze en de vele andere mogelijkheden van de iMac zorgen ervoor dat de het één van de populairste computers aller tijden is. Het is dat ook niet voor niets dat de meeste developers, reclame- en mediabureau, grafisch vormgevers en vele andere beroepsgroepen ervoor kiezen om te kiezen voor een stabiele en degelijke computer. En dat is de iMac zeker!

Wat zijn Apple Resellers?

Apple Premium Resellers zijn door Apple gecertificeerde winkels welke gespecialiseerd zijn in alle producten en toepassingen van Apple. Ze kunnen je uitstekende helpen bij bij de keuze van een Mac, iPad of iPod. Daarnaast geven ze je onafhankelijk advies over alle aspecten die bij een aankoop van een iMac komen kijken en verzorgen door ze door Apple gecertificeerde cursussen. Apple Premium Resellers voeren het complete assortiment aan iMacs, iPads, iPhones and iPods, en hebben daarnaast nog een ruim assortiment aan software en accessoires in huis. In één winkel vind je dus alles voor Apple wat je nodig hebt. Wanneer je als zakelijke of professionele gebruiker nog meer uit je Apple wilt halen ga je naar de plaatselijke Apple Premium Reseller voor deskundig advies.

iMac online kopen

Wanneer je al enige ervaring hebt met het gebruik van Apple producten heb je waarschijnlijk geen advies nodig bij je aankoop en kun je ook direct je iMac online kopen. Op deze website hebben we gerenommeerde webshops die Apple producten verkopen opgenomen. Hierdoor koop je een nieuwe iMac kopen met een gerust gevoel, zodat je bij onverhoopte problemen met je iMac ook een beroep kunt doen op goede ondersteuning.